KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

  1. Elżbieta Wieszczak - przewodnicząca
  2. Sylwia Baczyńska
  3. Ewelina Bednarska
  4. Agnieszka Fiedorowicz
  5. Halina Grzywaczyńska
  6. Magdalena Iczetkin
  7. Jadwiga Kaczmarek
  8. Anna Karpiak
  9. Monika Krawcewicz
  10. Marzena Krejpcio
  11. Urszula Król
  12. Katarzyna Piątkowska-Perzyna
  13. Justyna Pietrzak
  14. Katarzyna Pryczek-Staszczyk
  15. Sonia Prykowska
  16. Jadwiga Punikowska
  17. Leszek Sołtysiak
  18. Dorota Staniszewska
  19. Bożenna Wardęszkiewicz
  20. Elżbieta Zawadzka
  21. Jarosław Ziętek
Podmiot udostępniający informację:
Specjalistyczna Poradnia Wspierania Rozwoju i Terapii w Łodzi
data: 08-11-2019
wytworzył: Katarzyna Supera
data: 08-11-2019
data: 08-11-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 08-11-2019 - Edycja treści
  • 27-05-2018 - Edycja treści
  • 23-05-2017 - Edycja treści
  • 26-05-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 21-12-2012 - Edycja treści
  • 20-12-2012 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 1011